A Silky termékek rendeltetésszerű használata

1. A Silky fűrészekkel húzó erőhatással kell vágni. A Silky fűrészek fogai keskenyebbek, de a gyártási technológiának köszönhetően nem törnek el a húzó erőhatás közben. NE TOLJA ELŐRE a fűrészt a fában, mert eltörheti a vágópengét.

2. A fogak keskeny kialakításának köszönhetően, nagyon kis erő szükséges a vágáshoz. Ne próbálja meg erőltetve gyorsítani a vágás folyamatát, HAGYJA A FŰRÉSZNEK ELVÉGEZNI A MUNKÁT a húzó mozgás követően.

3. A penge kialakításából adódóan, kézi szerszám segítségével nem tudja a fűrészt megélezni.

4. Mindig tartsa tisztán a vágópengét, szükség esetén használjon oldószert a tisztításhoz. Ügyeljen rá, hogy az oldószer ne érintkezzen a fűrész markolatával.

5. Amennyiben nem használja a fűrészt, tárolja azt a hozzá kapott tokban alacsony páratartalmú helyen. Tartsa távol a gyermekeket a fűrésztől.

6. A gyártó nem vállal felelősséget a fűrész használata okozta sérülésekért.

Kérjük, olvassa el a használati útmutatót a szerszám használatának megkezdése előtt.

Figyelem

Veszély! A fűrész vezeti az elektromosságot! Ne használja elektromos vezetékek 15 méteres közelében, potenciálisan feszültség alatt lévő elektromos vezetékek, földelt berendezések vagy áramvezető sínek közelében, mivel ez balesetveszélyt, akár halált eredményezhet.

Figyelem! A fűrészt minden körülmények között az ANSI Z133.1-2006 szabványoknak illetve az OSHA szabályozásnak (USA vásárlók esetén) megfelőlen használja.

Figyelem! Ne használja a fűrészt nedves talajon állva.

Figyelem! A fej felett történő vágás a levágott ágak leeséséhez vezethet. A leeső ágak súlyos, adott esetben halálos sérüléseket okozhatnak. Fej felett történő vágás esetén, minden esetben különös odafigyeléssel járjon el. Fej felett történő vágás esetén, nem tartózkodhatnak idegenek az "Esési zónában". Idegenek nem tatrózkodhatnak a "Esési zóna" 5 méteres közelében.

Figyelem! A fűrész vágópengéje extrém éles. Ne érintse meg a vágópengét. Amennyiben nem használja a fűrészt, azt mindig a hozzá adott biztonsági tokban tárolja. Tartsa távol a gyermekeket a fűrésztől.

Figyelem! A Silky, annak leányválallatai, importőrei, forgalmazói és viszonteladói nem vállalnak felelősséget a fűrész nem rendeltetésszerű használata okozta személyi vagy tárgyi sérülésekért, meghibásodásokért.

FIGYELEM!

FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT

FONTOS: A fűrészt ellátták egy figyelmeztető címkével, amely felhívja a figyelmet az esetleges balesetet vagy sérüléseket okozó veszélyhelyzetekre, az elektromos áramütés veszélyeire valamint a vágópenge használatának veszélyeire. Amennyiben ez a figyelmeztető címke megsérül vagy elveszik, kérjük vegye fel a kapcsolatot viszonteladójával vagy a gyártóval annak pótlása érdekében. A címke szándékos eltávolítása tilos és megszegi az OSHA szabványban leírtakat. Ne hagyja figyelmen kívül a fentieket!