A Silky technológiája

Minden Silky fűrészre jellemző tulajdonság:

Lézer-vágott, impulzus-edzett fogazat, kivételes teljesítmény és hihetetlenül hosszú élettartam. Egyedi acélötvözet, melyet kizárólagosan a Silky Fűrészek számára terveztek és állítanak elő.

  • * Erősebb és tartósabb él
  • * Kivételes húzószilárdság
  • * A keménység és a rugalmasság ideális kombinációjaImpulzus-edzett fogazat

Különlegesen nagyfrekvenciájú fűtőtechnikát alkalmazva, a fogazatot azonnal hevítik és edzik. A lokalizált hevítési eljárás miatt csak a fűrészlap fogazatát melegítik és edzik; a fűrészlap többi része változatlan és még a saját normális rugalmasságát is megőrzi. Az edzett fogazat keményebb, mint egy közönséges reszelő és nagyjából háromszor tovább marad éles, mint a nem-edzett fogazat.


Ergonomikusan tervezett fogantyúk

Az ABS műanyag vagy acélhoz illesztett vagy vulkanizált elasztomer gumi-ötvözet fogantyú kényelmesen használható, csökkenti a rezgést és kiváló a fogása akkor is, ha nedves vagy hideg a kéz és akkor is, ha kesztyűben használják.

  • * Nagymértékben csökkenti a fáradságot, és további biztonsági elemeket kínál
  • * A különleges csúcstechnológiával készült ötvözet nem csúszik, még nedves körülmények között semEgyedi csomagolás

  • * Minden fix pengés Silky fűrész egy egyedi tervezésű hüvelyt kap.
  • * Minden összecsukható Silky fűrészt úgy terveztek, hogy óvja a pengét összecsukáskor.
  • * Kényelmes hordtáska több összecsukható Silky fűrész tárolására.

 

Terméktechnológia

A következő ikonokat használják a Silky fűrészek minden modelljének gyártásakor az alkalmazott technológia feltüntetésére:

(Non-set Teeth) Egyedi fogazat- A fogazat SK-4 erős szénacélból készül, és fokozatosan elvékonyodik, azaz vastagabb a fog pereme, vékonyabb a hátlapon. Ez az elvékonyodás csökkenti az ellenállást azáltal, hogy simább, egyszerűbb, gyorsabb vágótevékenységetad.
Mirai-Me Finomvágó- A jövő fogazata! Precíziós kialakítású, borotvaéles fogazat négy vágószöggel. Különösen sima felületet hagy vágás után és ideális fanyesésre, nagyban csökkenti a fertőzés kockázatát. Hasításra, haránt irányú vágásra és ferdevágásra alkalmas.
Impulzus edzett- Egy különleges nagyfrekvenciájú hevítési technikát alkalmaznak, rögtön a fogazatot melegítik és edzik. A lokalizált hevítési eljárás miatt csak a fűrészlap fogazatát melegítik és edzik; a fűrészlap többi része változatlan és még a saját normális rugalmasságát is megőrzi. Az edzett fogazat keményebb, mint egy közönséges reszelő és nagyjából háromszor tovább marad éles, mint a nem-edzett fogazat.
Krómbevonat- A krómbevonat nagyon kemény, tartós felszínt eredményez. A fűrészlapok ellenállóvá válnak a rozsdának és a gyanta hatásainak. Finom vagy tükörfényezésűek és könnyen tisztíthatók.
Gumírozott fogantyú- Majdnem minden Silky fűrész gumi-ötvözetű fogantyúval rendelkezik, amely ABS műanyaghoz vagy acélhoz illesztett vagy vulkanizált elasztomer, ami csökkenti a rezgést és kiváló a fogása akkor is, ha nedves vagy hideg a kéz és akkor is, ha kesztyűben használják.
Négysoros fogazat- A fogakat úgy állítják be, hogy négy sorban helyezkedjenek el. Ezek a rókafarkú fűrészek nehezebb munkálathoz valók. Használhatók hasításra, haránt irányú vágásra és ferdevágásra.
Élezhetőség- Az impulzus-edzett technológia alkalmazásának hiánya miatt, az ezzel a jellel ellátott fűrészlapok reszelővel élezhetők.

FPA-ANERKANNT FPA
- Németországban engedélyezett.

A JÓ DESIGN DÍJ, G-Mark
- Az Industrial brDesign Promotion Organization (Japán) által alapított díj.